“Als je via deze weg bijvoorbeeld op je 65e nog met kickboksen begint, dat is toch geweldig!”

Mike Wiegers

In 2020 richtte Mike Wiegers het bedrijf Merlins and McArthur op. Hij geeft kickbokslessen, zowel in groepsverband als Personal Training. Via AdemVrijBijMij heb ik al meerdere enthousiaste leden erbij gekregen die heel bewust met hun gezondheid bezig zijn, met hun houding in het leven en door willen groeien als mens en als sporter. Heel verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden, die op deze manier toch verbonden worden. Als je via deze weg bijvoorbeeld op je 65e nog met kickboksen begint, dat is toch geweldig!

Bekijk de advertentie van Merlins and McArthur

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.