Wie zitten er achter ademvrijbijmij.nl?
De website wordt gerund door een enthousiast team van vrijwilligers. Wil je bijdragen aan de site? Kijk onderaan de pagina hoe je met ons in contact kunt komen.

Wat is het doel van deze site?
Het samenbrengen van vraag en aanbod van mensen die vrij willen ademen tijdens het uitwisselen van producten of diensten.

Voor wie is de site bedoeld?
We zien dat vrij ademen tijdens het uitwisselen van producten of diensten in sommige gevallen niet meer wordt toegestaan door de overheid. Zoals in publieke binnenruimten en bij contactberoepen. Dat laat nog heel veel mogelijkheden open voor het uitwisselen van producten of diensten die buiten deze kaders vallen. Zoals niet-contactberoepen die opereren in de privésfeer, uitwisseling in niet-publieke binnenruimten en uitwisseling in publieke buitenruimten.

De site is enerzijds bedoeld voor aanbieders voor wie het nog steeds is toegestaan om met een ieder producten of diensten uit te wisselen zonder gezichtsbedekking. Anderzijds willen we de mensen bedienen die door een onzichtbare beperking of chronische ziekte niet in staat zijn om hun gezicht te bedekken in een publieke binnenruimte of tijdens het afnemen van een dienst waarbij de anderhalve meter regel niet gewaarborgd kan worden. Deze mensen ondervinden nu veel onbegrip, weerstand en soms zelfs agressie. Ook worden ze bij veel winkels niet toegelaten zonder gezichtsbedekking. We willen het voor deze groep mensen mogelijk maken om aanbieders van producten of diensten te vinden waar ze op begrip kunnen rekenen voor hun situatie en van harte welkom zijn om vrij te ademen.

Kost het geld om te adverteren?
Nee, het kost geen geld om te adverteren en deze website heeft geen winstoogmerk. Vrijwillige donaties zijn meer dan welkom zodat we de site verder kunnen verbeteren. Doneren kan hier: donatiepagina

Kan ik mijn webshop adverteren?
Aangezien er bij het kopen van producten van een webshop geen direct contact is tussen aanbieder en afnemer accepteren wij geen advertenties van webshops op onze site. Tenzij er een fysiek afhaalpunt is waar mensen welkom zijn om vrij te ademen.

Kan ik actief bijdragen aan de site?
Ja, wij zoeken mensen die ons kunnen helpen met: – WordPress/ programmeren – Fotografie – Publiciteit Dus mocht je één van bovenstaande kwaliteiten hebben of op een andere manier jouw tijd willen inzetten om deze site te laten groeien en meer mensen te verbinden, mail dan naar: vrijwilligers@ademvrijbijmij.nl

Heb je nog meer vragen of suggesties?
Laat het ons dan weten via: info@ademvrijbijmij.nl

Bedrijfsgegevens:
Adem Vrij Bij Mij is onderdeel van Stichting Vrij Bij Mij. Het doel van de stichting is het mogelijk maken voor alle Nederlanders om vrij te blijven kiezen rond lichaam en gezondheid.

Stichting Vrij Bij Mij
KVK 82790868

Vestigingsadres
Molenstraat 18A
2513 BK Den Haag
Nederland

Disclaimer:
Adem Vrij Bij Mij ontkent geenszins het bestaan van het SARS-CoV-2 virus of de ernst van de ziekte COVID-19. Adem Vrij Bij Mij houdt zich aan alle geldende wetten en richtlijnen van de overheid en het RIVM en adviseert alle adverteerders met klem om zich hier ook aan te houden. Meer informatie kan gevonden worden op de site van het RIVM en de Rijksoverheid. Adem Vrij Bij Mij heeft geen enkele intentie om mensen aan te zetten tot strafbare feiten tegen het openbaar gezag of om de openbare orde te verstoren.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.